Izvor: Happy BSC
08.01.2021 u 13:05
0

„NIKO U KOLIMA NE SLUŠA GLASNIJE MUZIKU OD MENE“ Zorana Mihajlović otkriva do sada nepoznate detalje o sebi (21:30 sati)

Večeras nemojte propustiti emisiju „Glamur“.

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović progovorila je o svom privatnom životu.

Mi vam otkrivamo samo delić onoga što Vas očekuje od 21:30h.

– Ja sam generalno dobar organizator – to mi svi kažu. I da izađem i odem u kafanu, pozorište, operu, da sedim po celu noć sa prijateljima da slušam muziku.. Da sama ujutru čitam neke stvari ili pišem. Da nema toga, nisam sigurna da li bih mogla da budem skroz onako zadovoljna…

PROČITAJTE JOŠ:

LONČAR OTKRIVA: Evo da li će PCR test za naše građane koji dolaze u Srbiju biti obavezan i posle 10. januara

NEVIDLJIVA GRDOSIJA: Nova tehnologija smanjuje mogućnost da se tenk opazi za čak 80%

UDOVIČIĆ O SITUACIJI SA KORONOM: Borimo se za svaki život, ne znamo koji je dan

Otkrice i čiji koncert apsolutno nikada nije propustila!

– Kada vozim kola, mislim da niko ne sluša glasnije muziku od mene!  Kada neko sedne sa mnom u kola, kažu – molim te promeni – ne možemo vise… Otkriće i koju muziku najviše voli da sluša upros svim obavezama, uvek nađem vreme za svoju porodicu.. Kada sam na putu telefon radi 24 casa. Bitno mi je da moja porodica bude zdrava i dobro Ja sam srecna i ispunjena zena! Ja nisam neko ko ume da tavori u problemu, ja svoj problem resavam i izlazim iz svega sto mi ne daje osecaj mira i spokoja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter