Izvor:
01.11.2017 u 15:06
0

NISU ŽELELI DA GA OPTEREĆUJU: Dok je Nole blistao na terenu u njegovom domu se odvijala DRAMA!

Majka Novaka Đokovića, Dijana, vatreni je fan i velika podrška svog sina, a koliko daje sve od sebe kako bi sin izašao na teren rasterećen dokazuje i činjenica da je od njega skrivala dane kada se nije osećala najbolje.

Dijana i Srđan ne kriju da su godinama prolazili kroz velike probleme koji su zadesili mnoge porodice u Srbiji. Sa jednim ciljem da izvedu decu na pravi put i omoguće im školovanje i napredak u karijeri, Novakovi roditelji su se kao i mnogi drugi odricali i nervirali. To se odrazilo i na njihovo zdravlje.

Novak je znao da Srđan prolazi kroz teške trenutke, ali su bolest njegove majke krili od njega.

– Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam momenat da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon i pošto sam se obično ja javljala, a tih dana je čuo Srđanov glas, stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava – prisetila se Dijana u intervjuu za magazin "Story".

Ipak je pre njegovog povratka uspela da ispuni sebi zadati cilj- da sina dočeka na nogama i otvori mu vrata stana. Po povratku, Srđan mu je saopštio šta se dogodilo, a Novak je majci kupio buket cveća.

Dijana ne krije da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje učen onim iz prošlosti. On se svim silama trudi da je zaštiti dok istovremeno i brine, u strahu da porodica ne sakrije ponovo nešto od njega.

Izvor: Blic/Story
Foto: Foto: Twitter/Ashish

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter