Izvor: Kurir.rs
05.07.2020 u 13:44
0

OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ POSLE NAPADA HULIGANA NA KALEMEGDANU: Bili su naoružani NOŽEVIMA i ELEKTRO-ŠOKERIMA!

Srpski fudbaler Duško Tošić oglasio se posle incidenta na Kalemegdanu i otkrio detalje napada.

– Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu, na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana elektro-šokerima i noževima. Srećom, sve se završilo bez posledica. Policija je blagovremeno reagovala i pohapsila napadače koji su nažalost uspeli da ozbiljnije povrede jednu ženu koja je slučajno prolazila – rekao je Duško Tošić.

PROČITAJTE I:

INFICIRANA SMRTONOSNIM VIRUSOM: Milena Ivanović POZITIVNA na KORONU!

PRED ĐACIMA U SRBIJI NEOBIČNA ŠKOLSKA GODINA: Ovako će izgledati kombinovani model učenja!

MESTA NA KOJE LEKARI NIKAD NE BI OTIŠLI U DOBA KORONE: Izbegavajte ih koliko možete!

VARLJIVO LETO U SRBIJI: Danas DRAMATIČNE promene vremena, detaljna prognoza za CELU SLEDEĆU NEDELJU!

Duško Tošić i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača reprezentacije Srbije, kao i nekoliko fudbalera napadnuti su jutros na Kalemegdanu dok su trenirali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter