Izvor: Alo
20.09.2021 u 17:46
0

On se uspešno oporavio i povukao iz javnosti: RADOŠ BAJIĆ SE OGLASIO!

Proslavljeni srpski glumac i reditelj Radoš Bajić bio je dve nedelje u bolnici nakon što je hospitalizovan zbog korona virusa. On se uspešno oporavio i povukao iz javnosti budući da oporavak od korone traje malo duže, a sada se oglasio i na Instagramu povodom novog slučaja korone u svojoj porodici.

PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK SE OPROSTIO OD MINJE SUBOTE: Aleksandar Vučić poslao venac u čast slavnog voditelja!

Naime, Radoš je napisao da je i njegova unuka dobila koronu iako je poštovala sve mere.

– Moja unuka koja je đak osmog razreda od juče pozitivna na koronu. Kao i stotine i stotine naše dece – ništa nije kriva. Nije išla na splavove i u kafiće, ni na masovne svečane filmske premijere, ni na koncerte silikonskih estradnih zvezdi, ni u dupke pune sportske hale, ni na jedno rođendansko slavlje svojih drugarica…išla je samo u školu i povremeno šetala svog Lokija po kraju u kojem živimo…I sve to – sa maskom na licu – piše u objavi Radoša Bajića na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ NA KOMEMORACIJI DUDI IVKOVIĆU: U 16 časova u Narodnoj skupštini

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter