Izvor: HELLO
08.12.2021 u 21:35
0

OVAKO IZGLEDA NJEN DOM: Danica Maksimović pokazala svoju oazu mira za koju je sama zadužena (FOTO)

Dom popularne glumice izgleda kao iz bajke, a ona je zadužena za to

Iza velike bele ograde, u naselju na obodu Zvezdare, nalazi se prostrana porodična kuća ušuškana u zelenilo i raskošno cveće. U njoj živi glumica Danica Maksimović sa suprugom Todorom Lolićem, a komšije o njima imaju samo reči hvale.

 

„Moja oaza“, reči su kojima glumica opisuje svoj dom, a on upravo tako i izgleda, kao zelena oaza na kraju grada. Danica sama vodi računa o bašti i cveću, i u tome se očigledno dobro snalazi.

 

Oni koji je viđaju u kraju u kojem stanuje kažu da je i u privatnom životu uvek doterana, a pre svega ističu njenu ljubaznost i neposrednost. „Instagram“ profil glumačke zvezde, koja je s godinama stekla posebnu lepotu i šarm, mali je „bukvar“ životnih lekcija.

 

– Belo vino mladosti je divno – lako, prozračno i sveže kao vazduh u proleće. Ali godine donose istančanost, dubinu, čudesnu zrelost. Kratkotrajni zanosi su privlačni – ali ljubav koja traje čitav život s godinama postaje sve bogatija – poručuje Danica uz jednu od fotografija nastalih u njenom s ukusom uređenom domu.

 

Na korak do ulaska u novu godinu, podsetimo se reči Danice Maksimović sa kojima je, uz pucketanje vatre u kaminu, zakoračila u 2021. Podsetnik su na suštinu i smisao koji nam uvek nekako izmiče iz vidokruga.

– Priuštite sebi novi početak. Ja sam to učinila; uz vatru, muziku, ples, osmeh, vatromet, boje, dobro raspoloženje i ljubav. Svakog trena možete biti ponovo rođeni, svaki tren može biti novi početak. Pitanje je izbora, vašeg izbora. 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter