Izvor:
14.03.2017 u 22:32
0

OVAKO SU SE UPOZNALI MELANIJA I TRAMP: Trebalo je da završi sa supermodelom, a onda se pojavila lepa SLOVENKA!

Nakon što je postala prva dama, Melaniju Tramp novinari konstantno opsedaju. Žele da saznaju svaku njenu intimnu priču, da otkriju pikanterije, ali i da zavire u odnos koji ima sa svojim suprugom, američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Njoj je i CNN posvetio specijal, koji se fokusirao na to kako se prilagođava ulozi prve dame. Kako zaključuje ova medijska kuća, Melanija je “jedan od najzanimljivijih figura Trampove administracije”.

U specijalu su se posvetili prvim godinama Melanijinog boravka u SAD, kao i njenim prvim susretom sa 45. američkim predsednikom.

– Upoznali smo se na zabavi povodom modne revije…velike modne revije koju je organizovao moj prijatelj na Nedelji mode u Njujorku, i pozvao me je. Tako smo se upoznali Donald i ja – rekla je prva dama CNN-u.

Zabava je bila u septembru 1998. godine u Kit Ket klubu.

Trebalo je da upoznam nekog drugog…jednog supermodela. Ali nisam bio zainteresovan. Rekao sam, zaboravi nju, ko je ona sa leve strane? – pitao je Tramp tada pokazujući na svoju buduću suprugu.

Tramp je tada zapostavio svoju pratilju i opčinjen Melanijinom lepotom, molio manekenku da mu da svoj broj telefona. Ona je to odbila, a on je dao njoj sve svoje brojeve telefona u nadi da će mu se javiti.

Melanija je tek posle nedelju dana pozvala Trampa i pristala da izađe s njim.

Tramp ju je ubrzo šarmirao. Istakla je kako joj se svidelo to što je brz na jeziku, inteligentan i poletan. Njihova veza došla je na iskušenje 2000. godine, baš u vreme kada je milioner prvi put nameravao da se kandiduje za predsednika SAD-a, ali ljubav je čini se bila jača. Verili su se 2004. na večeri u Costume Institute Gala, kada joj je Trump poklonio verenički prsten od dva miliona dolara. Uskoro se i preselila na Petu aveniju u popularnu Trampovu kulu.

Godinu dana kasnije, dobili su naslednika – Barona Trampa.

Pogledajte video:

Telegraf
Foto:Twitter/MELANIATRUMP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter