Izvor: 24 SEDAM
06.04.2022 u 15:08
0

PALI SU JOJ KAPCI I OBRVE! Pevačicu zovu ‘hrvatska barbika’, a ovo e mišljenje estetskog hirurga o njenom izgledu!

Svoj lični izgled je skroz promenila operacijama, a silikone je ugradila još pre 13 godina

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Hrvatska pevačica Maja Šuput poslednjih nedelja je i u ulozi voditeljke u šou programu, a njen fizički izgled ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama. Često je bila na meti kritika zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgla, a povela se i diskusija o njenom licu u poslednjoj epizodi, jer je izgledalo zategnutije nego ikada.

Hirurzi kažu da Maja, koju zovu „hrvatska barbika“, godinama ide na hijaluronske filere i botoks, ali i da je preterala.

– Definitivno je preterala sa svim. I botoksom i filerima. Od previše botoksa u čelu pali su joj kapci i obrve. Stavila je i previše hijaluronskih filera u obraze. Neprirodno izgleda, još malo pa će izgledati kao žena mačka – izjavio je estetski hirurg.

Maja je pre tri godine, po povratku s medenog meseca koji je provela na Maldivima, šokirala fanove kada joj je na fotografijama falio komad nosa.

– Ne mogu biti precizan da li je ovo na fotografijama loš Fotošop ili relativno sveže operisan nos – rekao je tada hirurg i objasnio da je siguran da je popunjavala jagodice i usne te peglala bore oko očiju botoksom.

 – Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu – dodaje on.

Maja Šuput je pre 13 godina ugradila silikone u grudi, jer je bila nezadovoljna veličinom, o čemu je i sama otvoreno govorila.

– Bila sam ravna kao daska, kao dečko. Sad imam krasnu dvojku. Želela sam da haljinu mogu staviti ‘na nešto’, gornji deo kupaćeg… Nosila sam dva grudnjaka – priznala je tada.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter