Izvor: KURIR/NOVA.RS
27.07.2022 u 15:56
0

PIŠEKOVA KOMENTARISALA MIŠU GROFA, PA SE GRDNO POKAJALA! Otkrila u kakvoj je odnosu sa svekrom i odmah promenila PLOČU

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, u izjavi za hrvatske medije rekao je da sa Nikolinom Pišek, udovicom svog sina Vidoja, nije u lošim odnosima i da imaju kontakt.

Ristović je naglasio da sa svojom snahom nije ni u kakvom sporu. U nameri da čujemo šta o ovome ima da kaže Pišekova, pozvali smo je, i dobili kratak ali jasan komentar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

„Ja ne dajem izjave, samo ću reći da se nismo nijednom čuli“, rekla je Nikolina.

Međutim, samo nekoliko minuta posle toga, pozvala je našu novinarku i rekla da ipak nema nikakav komentar na ono što Miša sada govori o njihovom odnosu:

„Povlačim sve i nemam nikakav komentar.“

Podsetimo, Miša Grof je u više puta govorio da je Nikolina „ubila njegovog sina“, te da je zanima samo nasledstvo i novac, dok ona nije želela da se prepucava s njim.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter