Izvor:
13.06.2017 u 08:24
0

PODRŽAVA ĆERKU: Ceca oštro prokomentarisala to što svetski mediji Anastasiju porede sa Kim Kardašijan!

Anastasija Ražnatović nedavno se našla u britanskim medijima, a neki od njih uporedili su je sa Kim Kardašijan. Njena majka, folk zvezda Ceca Ražnatović, ističe da joj prija što o njenoj naslednici pišu strani mediji.

Anastasiji nije prvi put da se pojavljuje u stranim medijima. Meni je mnogo drago zbog toga, pogotovo za sve što je vezano za Srbiju i za sve što Srbija može da ponudi stranicima. Zašto da ne. Uz neku lepu priču, kroz nešto što je lepo i kvalitetno. Drugo, ja ne bih volela da mojoj ćerki bude zanimanje ono što ima Kim Kardašijan. Ona (Anastasija) se školuje, još uvek se traži, Da li će da bude taj biznis koji studira, modeling ili muzika za šta je jako talentovana, videćemo. Ona je mlada, ima 19 godina, ne treba nikuda da žuri – rekla je Ceca u jednoj emisiji.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/raznatovic_anastasija, Facebook/KimKardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter