Izvor: Najžena.rs
09.11.2021 u 16:35
0

PONOS RODITELJA: Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić zabavlja se sa ovim SRPSKIM sportistom, a zbog nje „sijaju“ crveni tepisi!

Roditelji Gagi i Branka odradili su odličan „posao“, Anđela je pametna, lepa i ambiviona devojka koja samo grabi sve ono što joj život pruža

PROČITAJTE JOŠ:MARIJA KARAN NA SASLUŠANJU: VLADAN ME NIJE UDARIO!

Glumica Anđela Jovanović, ćerka glumca Dragana Jovanovića i glumice Branke Pujić, je već nakon prvog pojavljivanja na malim ekranima osvojila srca publike širom Srbije,ali i regiona. 

Svoju glumački karijerju nadografila je upisom na prestižnu britansku školu.                                    

– Volim disciplinu, pa moj uobičajeni dan počinje tako što ustanem u pet, spremim sve što mi treba za fakultet i izađem iz kuće oko pola osam. Do faksa pešačim sat. Predavanja mi počinju u devet i traju do šest. Nakon njih, ostanem kratko na fakultetu da završim šta imam za sutra i opet se vraćam pešaka kući – ispričala je Jovanovićeva sve o obavezama u novoj školi. 

PROČITAJTE JOŠ:DEMI LOVATO ŠOKIRALA JAVNOST: PRODAJE SVOJE SEKSI IGRAČKICE ZA NEVEROVATNU SVOTU NOVCA!

Roditelji Gagi i Branka odradili su odličan „posao“, Anđela je pametna, lepa i ambiviona devojka koja samo grabi sve ono što joj život pruža. 

Pre samo dva dana Anđela je objavila neodoljivu fotografiju iz detinjstva gde su Gagi i Branka mladi, a njihova mezimica ima možda samo godinu dana, i time čestitala rođenadan svojoj majci. 

 

 

 

Za prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti Anđela Jovanović i Mihail Dudaš izabrali su idealan trenutak – svečanu premijeru filma „Nečista krv – greh predaka“, u kojoj lepa glumica tumači jednu od važnijih ženskih uloga.

Crvenim tepihom prošetali su ruku podruku, pleneći pažnju ne samo stilom već i pozitivnom energijom, šarmom i skladom koji su tipični samo za srećno zaljubljene parove.

 

 

Po objavama sa Instgarama reklo bi se da Anđela i Mihajlo vole prirodu, kao i da su aktvnosti, bilo da je leto ili zima, jako važne.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter