Izvor:
10.07.2017 u 22:02
0

PONOSNI DEDA: Dragan Džajić otkrio jedan detalj o svom tek rođenom unuku!

Fudbalska legenda Dragan Dđžajić Džaja nedavno je dobio unuka, jer je njegova ćerka Sanja rodila sina Luku. Džaja ne krije da je oduševljenje veliko.

Tek kada se Luka rodio, shvatio sam šta znači kada ljudi kažu da vole unuče na poseban način. Bio sam presrećan kada sam čuo da ću postati deda, a kao roditelj sam brinuo da li će sa Sanjom sve proći dobro. Luka je na rođenju ocenjen desetkom. Na svet je došao sa velikom kosicom, pa u šali volim da kažem da je ima više nego deda – kaže za “Gloriju” Džaja.

Fudbalska legenda objašnjava i kako su proslavili rođenje unuka.

Svi smo bili na stadionu “Rajko Mitić” i obeležili smo taj dan uz tortu i šampanjac. Bilo mi je bitno samo da je dete živo i zdravo. Ni kada su se moje ćerke rađale, nisam mario za pol. Luka i ja nismo rođeni na isti dan, ali smo isti horoskopski znak – dodaje Džaja.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter