Izvor: Happy BSC
07.12.2022 u 19:51
0

Poznati hrvatski pevač Siniša Vuco otvoreno: „Ja sam Hrvat, po ocu, majci, biološki, ali po ponašanju, ja sam Srbin. Srbi su face, Hrvati su …“ (VIDEO)

Siniša Vuco hrvatski pevač i kompozitor, pored velikog broja albuma i pesama, poznat je i po tome što često otvoreno iskazuje svoje mišljenje, te su njegove izjave često u centru pažnje.

Jedna od takvih izjava bila je i ona izrečena u potkastu u kojoj kritikuje mentalitet Hrvata i ističe da je „po ponašanju Srbin“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ja sam Hrvat, po ocu, majci, biološki, ali po ponašanju, ja sam Srbin – kazao je Vuco prilikom jednog gostovanja u jednoj emisiji i dodao: „Srbi su face, Hrvati su p*****“

Milan Knežević progovorio o napadu na njega: Napad je bio politički motivisan, ničim nisam isporovocirao incident nego sam maksimalno pokušao da ga izbegnem!

@prolupator Hrvatski pevač kaze za sebe da je bioloski Hrvat ali se oseca kao Srbin… #SinisaVuco#Srbija ♬ original sound – Prolupator

On je svoje viđenje i pojasnio.

„Moram da ti kažem da nisam zadovoljan ovom državom kao ozbiljan desničar. Pazi, koja to država može biti mlađa od mene? To je cirkus! Ovo je iskompleksirana, traumatizovana zemlja, Srbi imaju kompleks više vrednosti, a Hrvati kompleks niže vrednosti. Od ta dva kompleksa draži mi je ovaj srpski. Samo u Hrvatskoj je Ćiro “p****”, Ivanišević “kreten”, Mišo “klovn”; u drugoj državi oni bi bili ono šta jesu: veličine“ kazao je Vuco u razgovoru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter