Izvor: informer
08.12.2022 u 10:35
0

EŠTON KUČER HTEO SEBI DA ODUZME ŽIVOT! Glumac priznao: Trenutak kada sam stajao na BALKONU….

U novoj dokumentarnoj seriji „The Checkup with Dr. David Agus“ holivudski glumac Ešton Kučer otvoreno je progovorio o cerebralnoj paralizi koja je dijagnostikovana njegovom bratu blizancu, ali i o tome da je razmišljao sebi da oduzme život

Ešton  ima brata blizanca Majka, kojem su lekari u tinejdžerskim godinama saopštili da se njegovo stanje cerebralne paralize dodatno pogoršalo.
Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Razmišljao da oduzme sebi život

U tom momentu Ešton je razmišljao sebi da oduzme život jer je njegovom bratu bila potrebna transplantacija srca.

– Razmišljam u sebi: ako je iko odgovarajući donator, onda sam to ja. Onda počinješ da vrtiš te misli u svojoj glavi: ovaj balkon izgleda dovoljno visoko. Mislim da je trenutak kad sam stajao na balkonu i govorio: ‘Ja sam odgovarajući donator’, verovatno bio tačan trenutak kada se dogodila promena, gde sam pomislio: ‘Kako mogu da budem ovaj srećnik, a moj brat se rodio sa cerebralnom paralizom i treba mu transplantacija srca?’ – prisetio se Kučer.

Poznati hrvatski pevač Siniša Vuco otvoreno: „Ja sam Hrvat, po ocu, majci, biološki, ali po ponašanju, ja sam Srbin. Srbi su face, Hrvati su …“ (VIDEO)

Motivacioni govornik

Na svu sreću, Majkl je uspeo da pronađe donatora i danas radi kao motivacioni govornik. Ešton je prošao i sam kroz težak period ove godine jer mu je zdravlje bilo ugroženo.

Vodi borbu sa vaskulitisom, autoimunim poremećajem koji ga je u nekoliko situacija ostavio bez sposobnosti da vidi, čuje ili hoda.

– Imao sam taj čudan, super redak oblik vaskulitisa, koji mi je pokvario vid, pokvario mi je sluh, poremetio mi je ravnotežu – rekao je glumac.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter