Izvor: net.hr
26.11.2023 u 16:05
0

NIJE POBAČAJ BIO NAJTEŽI: Demi Mur otkrila NAJMRAČNIJE trenutke iz braka sa Kučerom

Glumica Demi Mur (61) je u jednom intervjuu ispričala sve o svom bivšem braku sa Eštonom Kučerom, sa kojim je počela da izlazi 2003. godine.

Osvrćući se na njihovu vezu i 15-godišnju razliku u godinama, Mur je ispričala kako se s Kučerom osećala kao da može ponovo da proživi bezbrižne dane svoje mladosti. No osim ove pozitivne strane, zadubila se u srceparajuće detalje pobačaja tokom njihovih prvih dana zabavljanja. Bilo je to bolno iskustvo koje iskreno istražuje u svojim novim memoarima „Inside Out“. Mur je zatrudnela ubrzo nakon što su započeli vezu. A par je planirao svoju nerođenu ćerku da nazovu Čaplin Rej.

Nažalost, imala je spontani pobačaj u šestom mesecu trudnoće zbog čega je Mur okrivila sebe i okrenula se lošim navikama. Čak i nakon što su se venčali 2005., par se borio s plodnošću. Uprkos njihovim naporima, par se na kraju razveo 2011., uz vešću o Kučerovoj neveri, a razvod se obistinio dve godine kasnije. U to vreme Mur se osećala kao da joj se svet ruši, priznajući: „Nisam imala karijeru, nikakvu vezu.“ To je bilo najteže vreme za Mur i jako se mučila.

ISKRENOST NA CENI: Milena Popović ne krije koliko troši na obuću

Narušeno je i njeno zdravlje. Mur je otkrila da joj se organi polako gase zbog „velikog virusnog opterećenja“, iako nije otkrila svoju konkretnu dijagnozu. Trebalo je vremena i puno hrabrosti da se prebrodi ovo dugo razdoblje.

Danas je Mur spremna da podeli više o usponima i padovima svog života u svojim memoarima i intervjuima. Danas Demi Mur zrači zdravljem i vitalnošću, delujući zaista blistavo. Njena kontinuirana otvorenost prema javnosti, posebno u pogledu dobrobiti njenog bivšeg supruga Brusa Vilisa, služi kao svetlo inspiracije.

Murova transparentnost podstiče osećaj povezanosti, podsećajući nas da nismo sami u suočavanju sa životnim izazovima. Deleći svoje probleme, ona daje vrednu lekciju — koliko je važno javno govoriti i tražiti podršku, piše Bright Side.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter