Izvor: KURIR/LEPA&SREĆNA
19.07.2022 u 10:30
0

PRAVA MAČKA! MILICA TODOROVIĆ OTKRILA KO JE ZASLUŽAN ZA NJENO MRŠAVLJENJE (FOTO)

Pevačica Milica Todorović je dokaz da lepoj ženi sve lepo stoji, pa i po koji kilogram viška.

Pevačica se ugojila tokom korone jer je stresan život i trčanje sa nastupa na nastup, zamenila potpuno drugim ritmom, bez žurbe i sa dosta slobodnog vremena. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Opuštanje je uzelo svoj danak pa se pevačica, koja je oduvek bila mršava, ugojila. Kada je na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu mnogima je bila jasno da je Milica ozbiljno počela da radi na svom izgledu. Trbušnjaci su bili isklesani, noge zategnute, a linija besprekorna. Mnogi su pomislili da Milica ne izlazi iz teretane, ali situacija je malo drugačija.

– Trenutno ne treniram zbog toga što mi je leto baš radno i ‘živim na točkovima’ i nemam vremena za trening, ali pre početka letnje turneje sam imala personalnog trenera i sa njim sam vežbala – rekla je Milica koja je oko ishrane zatražile pomoć nutricioniste.

– Što se ishrane tiče, kod nutricioniste sam već par godina. Malo zabušavam i opustim, se ali se brzo vratim na režim – rekla je Milica i otkrila da je za njenu besprekornu liniju ipak zaslužan dobar metabolizam.

– Lako mršavim pa se ne opterećujem mnogo – bila je iskrena pevačica, koja je nedavno proznala da ima problem kao i većina žena.

– Stomak mi ravan samo ujutru, uveče se već nadujem, kao sve žene – rekla je nedavno Milica koja nije patila nikada je imala koji kilogram viška.

– Još uvek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam sek*i. Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lepo osećam – rekla je pevačica.

Milica Todorović

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter