Izvor: KURIR/24SATA.HR
19.07.2022 u 11:11
0

SA PLAŽE IDE PRAVO NA SUĐENJE! Pevačici zakazali ročišta dan za danom, evo zbog čega je sve TUŽE

Protiv Severine Vučković (50) na zagrebačkom opštinskom prekršajnom sudu vodi se postupak zbog remećenja javnog reda i mira.

Prema optužnici, pevačica je vređala socijalnu radnicu 14. februara ove godine. Prva rasprava na Prekršajnom sudu za dan 1. juna je odložena, no sad je određeno novo ročište, i to 14. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Centar za socijalno zbrinjavanje u martu je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Policijskoj upravi zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe. Pevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalno zbrinjavanje te „verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu“.

Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom. Pevačica je navodno socijalnu radnicu pitala „s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku“. Socijalna radnica u prijavi je navela da joj je pokušala da objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.

– Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je… vam majku svima, ovo je zaje…, zaje… me već devet godina i sad je dosta – navela je socijalna radnica navodne Severinine reči.

Pevačica je zatim navodno nastavila s vređanjem ostalih zaposlenika Centra. Severina je navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu. Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu na zagrebačkom Kozjaku. No Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, i to upravo zbog pevačice.

No to nije jedino ročište koje čeka Severinu sredinom septembra. Pevačici, koja poslednjih dana uživa na Korčuli, dan pre određeno je još jedno ročište, i to na zagrebačkom opštinskom građanskom sudu. Na tom je sudu protiv pevačice tužbu, zbog povrede prava ličnosti i naknade štete, podnela splitska sutkinja Lucija Lasić.

– Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom psihičkom silovanju od strane oca i institucija, kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sutkinje Lucije Lasić – izjavila je izmeđuostalog. Sutkinja od Severine traži oko 2.600 evra odštete.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter