Izvor:
31.01.2017 u 15:33
0

PREKIPELO MU: Milan Popović podneo TUŽBU, evo šta je poručio Severini!

Biznismen Milan Popović, kojeg mnogi nazivaju i srpskim kraljem bakra, već se nekoliko meseci nalazi u centru pažnje.

Da podsetimo, on je tužio svoju bivšu emotivnu partnerku Severine Kojić zbog navodne nebrige prema sinu Aleksandru. Mislim da broj tužbi nije bitan, u ovakvim procesima tužbe i prijave s jedne i druge strane su normalna stvar.

Bitno je pomenuti da su moje tužbe usmerene isključivo na zaštitu Aleksandra i na omogućavanju Aleksandru da odrasta uz oba roditelja.

Tužbe sa Severinine strane usmerene su ka tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac – naveo je biznismen i demantovao pisanje pojedinih medija da on navodno želi da oduzme starateljstvo Severini nad sinom:

To nikako nije istina. Želim da naš sin odrasta uz oba roditelja, u ljubavi, i za to se zalažem na sve moguće načine – naveo je Milan Popović.

On je, kao što je poznato, podneo i tužbu protiv Severinog supruga Igora Kojića i njegovog oca Dragana Kojića Kebe.

Porodica Kojić je sastavni deo života Severine Kojić. Istina je da sam podneo nekoliko tužbi, a moj cilj je da porodica Kojić ostane sastavni deo života Severine, a ne i sastavni deo života mog sina – istakao je on u intervjuu.

Na kraju, Milan Popović je potvrdio da će ponovo postati otac.

Da, to je istina i vrlo sam srećan zbog toga – zaključio je biznismen.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter