Izvor: ALO
27.05.2022 u 18:01
0

PREMINUO LEGENDARNI BUBNJAR! Umro u svom domu nakon kratke i teške bolesti

Nekoliko zdravstvenih problema od 2016. ograničilo je Vajtovo pojavljivanje na nedavnim turnejama

Progresivni rok titani „Ies“ objavili su smrt bubnjara Alena Vajta u 72. godini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NIJE NI DOŠAO U SRBIJU, A VEĆ SE DRUŽI SA POLICIJOM! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda (FOTO)

Zvezda, koja je rođena 1949. godine u Peltonu u okrugu Daram, preminula je danas u svom domu u blizini Sijetla u SAD posle kratke bolesti.

– Vest je šokirala i zaprepastila celu Ies porodicu – saopštio je bend.

Rekli su da je Vajt ‘radovao’ predstojećoj turneji u Velikoj Britaniji i proslavi svoje 50. godišnjice sa Ies, kome se pridružio 1972. na njihovoj Close to the Edge turneji.

Zadržao je svoj radni odnos sa Džonom Lenonom više od 10 godina sve do njegove smrti 1980. godine, snimajući osam numera svog albuma Imagine iz 1971. uključujući naslovnu pesmu, kao i još jednu hit pesmu, Instant Karma. 

Nekoliko zdravstvenih problema od 2016. ograničilo je Vajtovo pojavljivanje na nedavnim turnejama, kada se pridružio grupi na sceni pred kraj svakog seta „uz veliki aplauz“, rekao je Ies.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter