Izvor:
03.12.2016 u 17:06
0

PRERANO JE NAPUSTIO SVET: Dragana Mirković PRVI PUT progovorila o odnosu sa pokojnim Ninom!

Nino Rešić preminuo je 2007. godine, a tek danas se saznaju neki intimniji detalji o njegovom životu i odnosu sa kolegama. Poznato je da je Nino Draganu Mirković smatrao svojom ikonom jer ga je ona “probila” ga na estradu.

Kada su joj novinari na snimanju novogodišnjeg programa postavili pitanje o Ninu i njegovoj ćerki Sandri Rešić, pevačici su se oči napunile suzama.

Ja sam pomogla Ninu da snimi svoj prvi album. Znala sam da treba tako da uradim jer je on bio kvalitetan pevač. Osećala sam da će se dopasti ljudima i tako je bilo. Do kraja sam bila njegov prijatelj. Prerano nas je napustio. Kada sam saznala da je preminuo poslala sam venac iz Beča. Žao mi je što nisam upoznala njegovu ćerku Sandru – rekla je Dragana.

Mirkovićeva je takođe ispričala da dok je ona živa boriće se da sećanje na Nina ne izbledi.

Izvor:Telegraf
Foto:Instagram/dragana_mirkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter