Izvor: KURIR
01.04.2022 u 13:52
0

PRETUKAO DEVOJKU, A ZBOG OVOG SE DANIMA PRIČALO O NJEMU: Vaterpolistu kamere uhvatile kako se pijan tetura po ulici

Srpski vaterpolista Nikola Rađen pretukao je jutros devojku M.R.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je devojka Milica R. (30) došla i požalila se da je Rađen pretukao.

Inače, Rađen je krajem 2021. godine uhvaćen je kako pod dejstvom alkohola šeta ulicom, te jedva stoji na nogama o čemu se danima pričalo.

Kamere  tada su zabeležile kako pripit ulazi u automobil na mesto suvozača, jer nije bio sposoban za vožnju, dok se sve vreme odlično zabavljao na ulici.

Nikola se tada potpuno opustio, te nije mario za poglede znatiželjnih.

Podsetimo, Rađenova devojka Milica koju je tukao ima vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila i rasekotinu donje usne u levom uglu. Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povređenu Milica R. uputili u UC.

Devojka Milica R. nije želela da podnese prijavu za navedeni događaj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter