Izvor:
15.09.2017 u 21:53
0

Priča koja će vas dirnuti: TOPALKO OTKRIO KAKO ŽIVE NJEGOVI RODITELJI!

Milan Topalović je jedan od naših najboljih narodnih pevača.

On je gostujući u emisiji "Posle ručka" govorio o životu svojih roditelja koji se sada bave poljoprivredom:

-Moji roditelji žive na selu. Oni su u penziji već par godina i penzija im je 30.000! Majka mi je radila kao čistačica. Ona se nikad nij požalila da nešto ne može. Njih uopšte ne interesuje ko je sad od političara na vlasti.. Žive u selu koje je odsečeno od sveta, gde leti mogu da dođem džipom a zimi nikako… U sred zime kad padne sneg oni ne mogu otići ni u bolnicu… Ali zato vredno rade i sve spreme na vreme. Rade to što rade i nisu u životu bili na odmoru. Prvi put sam ih odveo na more, jedva su me poslušali. – ispričao je on.

Topalko je naglasio da se uvek divio svojim roditeljima koji su za njega vredno radili i kojima nikada ništa nije bilo teško.

Posebno je srećan što sa svojim sadašnjim radom može da im se oduži.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter