Izvor: KURIR/Paparazzo.rs
19.12.2022 u 17:43
0

PRIJA OPET IŠLA KOD PLASTIČARA! Aleksandra uradila novu ESTETSKU INTERVENCIJU! Pokušala da SAKRIJE promenu, ali nije uspela!

Aleksandra Prijović ne krije da je pristalica estetskih intervencija, pa je tako operisala grudi pre šest godina i stavila silikone, a posle toga je radila i operaciju nosa. Osim toga, Prijovićka često ide na tretmane lica i druge intervencije koje služe za ulepšavanje.

Nju su paparaci uslikali prethodnog vikenda na aerodromu Nikola Tesla, a oni koji su je videli primetili su da je ponovo povećala usne hijaluronom, jer su još uvek otečene.

Pevačica je u jednom trenutku stavila ruku preko usta i tako je pokušala da sakrije da je radila ovu intervenciju, ali je već bilo kasno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANĐELINA DŽOLI NAPUŠTA UJEDINJENE NACIJE: Glumica želi da nastavi rad sa izbeglicama van UNHCR

Izgled Aleksandre Prijović naišao je na brojne pozitivne komentare, a pevačica nastoji da ide u korak sa trendovima pa nije ni čudo što se mnoge mlade dame ugledaju baš na nju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter