Izvor:
14.12.2016 u 22:07
0

Prvi put nakon svadbe u javnosti: Pevačica koju obožavate napokon pokazala 6 godina mlađeg muža! (foto)

Hrvatska pevačica i bivša učesnica Survajvera Martina Vrbos, koja se ovog leta tajno udala sa šest godina mlađeg Bogoljuba, konačno je pokazala supruga.

Ona je novopečenog mladoženju prošetala na Izboru za najuspešniju poslovnu ženu u regionu. Mladi bračni par se čitavo veče nije odvajao, i sve vreme su nazdravljali i smejali se, a Martina je nekon udaje poremina li frizuru.

Bilo je ovo i prvo pojavljivanje voditeljke Nine Lečić, nakon razvoda od glumca Branislava Lečića, a ona je ujedno i vodila program.

Prestižna titula najuspešnije žene dodeljenaj je Mili Litvinjenko. Među gostima su se mogle videti i brojne poznate ličnosti, pa je tako u ugodnom razgovoru sa koleginicom Evom Ras, ćaskala glumica iz filma Stado, Milica Jevtić, a za istim stolom našao se i pevač iz grupe Legende, Ivan Milinković, ali i top model Miloš Radičević.

Puls online
Foto: Instagram/Martina Vrbos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter