Izvor:
14.12.2016 u 21:27
0

Medijski rat se nastavlja: Karleuša poziva da se ubije Šešelj!

Ološu, bio si u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si najveće srpsko zlo, koje je naš narod guralo u ratove i mržnju! Zato što si pljačkao i zato što su ti ruke krvave do ramena.

Jelena Karleuša poziva na ubistvo Vojislava Šešelja! Njihov medijski rat toliko se zahuktao da pevačica otvoreno preti lideru radikala!

Dan nakon što je vojvoda za malu od skandala rekao da „loše peva, loše izgleda i loš je čovek“, a ona mu uzvratila da je „pi*ketina koja napada žene“ i da se „pripazi da se ne oklizne na koru od banane“, ponovo smo pozvali Šešelja.

– Karleuša je ovom izjavom potvrdila sve ono što sam rekao za nju! Je l‘ to neka dama? Naravno da nije. Je l‘ se tako ponaša jedna majka i supruga? Ne ponaša se sigurno! Je l‘ zna da peva? Ne zna uopšte. Ona je običan fukoš i ološ! Nema glas, nema mozga, nema ništa kvalitetno. Dvadeset godina peva i ništa nije naučila – rekao nam je Voja u dahu, priznavši da ipak zna jednu njenu pesmu:

Avetinjski rogovi

– Ja znam samo onu njenu pesmu kad nakači avetinjske rogove na sebe i peva o nesanici. „Insomnija“, kako se već zove. Pošto ne zna da peva, ta pesma ništa ne predstavlja. Onda se maskirala u neku nečistu silu, doduše, to i odgovara njenom karakteru.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter