Izvor: Alo
30.07.2021 u 20:43
0

SEVERINA NOVOM EMOTIVNOM PORUKOM RASPLAKALA MNOGE: Prošlo je 20 meseci od kada je moj sin iseljen iz svog doma, u kom je mirno živeo sedam i po godina!

Novim emotivnim statusom rastužila mnoge.

Severina Kojić pre 20 meseci izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kog je dobila u vezi sa Milanom Popovićem.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ERDOGANOM: Glavna tema situacija u regionu!

UKINUT PRITVOR ALEKSANDRU JOVIČIĆU! Bivši predsednik opštine Palilula dobio nanogucu!

TRAGEDIJA U UŽICU: Tinejdžer izbo komšiju nožem!

ODLUKA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE! Incku ovo nije prošlo!

Popularna pevačica i dalje vodi bitku za starateljstvo sa bivšim partnerom, a često putem društvene mreže iskazuje svoju tugu, jer sina ne viđa svakodnevno.

Novim emotivnim statusom, Severina je dotakla mnoge žene i majke, kako zbog borbe, tako i zbog zabrane da objavljuje slike sa sinom.

– 20 meseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kom je mirno živeo 7 i po godina… Bez pitanja, grubo, isti dan… I izbeglice iseljavaju s njihovim majkama… U ovih 30 godina koliko pevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom decom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim detetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pesmu sa Zagrepčankama i momcima… Hvala svima na podršci – napisala je Severina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter