Izvor:
23.11.2016 u 14:58
0

SIN GOCE BOŽINOVSKE UHAŠEN NA DAN KRSNE SLAVE: Kada vidite šta na to GOCA ima da kaže, OSTAĆETE U ŠOKU!

Pevačica Goca Božinovska ne vidi ništa strašno u tome što su njenog sina Mirka Šijana policajci priveli na dan njihove slave, prenosi "Alo". Ona ne misli da je neobično to što je njen naslednik, umesto kod kuće sa gostima, Svetog arhangela Mihaila proslavio u policijskoj stanici.

On je pre dva dana priveden po poternici koju je za njim raspisao sud u Raški zbog neodazivanja na sudske pozive. Trebalo je da svedoči zbog pucnjave kojoj je nedavno prisustvao, a na sudu se nije pojavljivao, pa je tužilac raspisao poternicu. Iako su joj na vrata porodične kuće u Surčinu osim gostiju za slavu, pozvonili i policajci, Goca Božinovska ne vidi veliki problem.

– U jednoj ruci držim telefon, a u drugoj cigeretu i vozim, zato ne mogu da pričam – bilo je prvo što je Goca rekla za "Alo", iako je teško zamisliti takvu situaciju, s obzirom na to da ima dve ruke, pa nam nije jasno kojom je upravljala ako su obe bile zauzete.

– Putujem upravo u Crnu Gogu, gde pevam za drugi dan slave jednog tamošnjeg biznismena, a Mirko je kod kuće. Sve je u redu i on je dobro – kaže pevačica, iako nas je više zanimalo kako se ona oseća, s obzirom na to da su joj sina policajci sa porodičnog slavlja odveli u zatvor.

– Pa to nije ništa strašno. Pa šta ako su ga uhapsili?! To je bio samo informativni razgovor zbog neke tuče, nešto bez veze, odakle da znam šta je tačno – ističe Goca, a na pitanje da li će konačno uspeti da smiri sina posle svih njegovih nestašluka, ona kaže:

– Nema šta da se smiri. Mirko je uvek miran – bez imalo razmišljanja kaže Božinovska, čiji naslednik često upada u nevolje.

Očigledno je, kao i svaka majka, slaba na naslednika, pa opravdava njegove postupke. Iako je u nekoliko navrata pričala da je od njega digla ruke, Goca je mišljenje, izgleda, promenila, pa joj je lakše da misli da je sa njenim sinom sve u najboljem redu.

Podsećanja radi, Mirko je nakon privođenja u policijsku ustanovu ispitivan nekoliko sati, nakon čega je prebačen u Rašku, gde je nastavljeno njegovo saslušanje. Tokom oba razgovora, Šijan je negirao da bilo šta zna o pucnjavi u kojoj se zatekao, kao i akterima i razlozima.

Inače, Mirko je sin Goce Božinovske kojeg je dobila u braku sa Zoranom Šijanom, koji je pre 13 godina ubijen u centru Beograda, a njegove ubice još nisu otkrivene.

Mirko se ne smiruje

Miroslav Šijan se više puta našao u medijima, uglavnom na stranama crne hronike. Poslednji put u martu ove godine nakon udesa njegovog džipa BMW i policijskog vozila u kojem su bili pripadnici SAJ-a. Alko-testom je utvrđeno da je Mirko tada bio pijan, dok je Goca navodno upravljala vozilom. Pre toga, Šijan je privođen zbog navodnih tuča na Kopaoniku i Crnogorskom primorju. U junu ove godine priveden je u policiju zbog navodnog posedovanja kokaina, dok je pravi pakao na društvenim mrežama napravio kada je okačio snimak kako nepoznati mladić puca iz puške u flašu koja stoji na njegovoj glavi. On takođe vrlo često kači snimke u kojima demonstrira brzu vožnju.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter