Izvor:
17.07.2017 u 23:47
0

SMANJILA NOS I UVEĆALA USNE: Naša poznata glumica šokirala promenom! (FOTO)

Jelena Gavrilović je pokrenula polemiku na društvenim mrežama fotografijom koju je danas "okačila" na svoj profil na Instagramu.

Srpska glumica poznata je po prirodnoj lepoti, a sada je odlučila da se zaigra u programu za obradu fotografija, pa je obožavateljima pokazala kako bi izgledala sa većim usnama i manjim nosem.

U komentarima su joj mahom govorili da joj operacije nisu potrebne, dok je ona iznela svoj stav po pitanju korekcija na telu.

– Danas baš razmišljam ovako! Ne mogu da gledam više ista lica po Instagramu! Deca ovo gledaju i misle da je kul! E pa nije! Promenite hirurga – jasna je bila Jelena Gavrilović.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/jelenagavrilovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter