Izvor:
18.07.2017 u 00:39
0

SPEKTAKULARNO: Seka Aleksić proslavila Veljkov rođendan sa 2000 ljudi! (FOTO)

Aleksićeva pre dve večeri na nastupu proslavila 33. rođendan svog supruga, koji je sve vreme bio uz nju

Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić je u subotu uveče, na nastupu u Vrnjačkoj Banji, slavila 33. rođendan svog supruga Veljka Piljikića.

Slavlje je bilo neobično budući da se na njemu pojavilo više od dve hiljade ljudi. Pevačica je održala spektakularan koncert u najvećoj diskoteci na otvorenom u regionu „Vajt“. Nekoliko minuta pre ponoći Seka je Veljku čestitala rođendan i otpevala mu njegovu omiljenu pesmu. Piljikić, koji je u separeu sedeo s prijateljima, sve vreme je nazdravljao i bio veoma raspoložen.

Oni su odmah posle njenog nastupa otišli kući u Staru Pazovu, gde ih je čekao sin Jakov, iako je za njih bio spreman apartman nedaleko od diskoteke.

Bračni par je pre polaska u Banju sa svojim mezimcem obeležio tatin rođendan, a Aleksićeva je mužu i javno poželela sve najlepše.

– Ti si najbolji muž i najbolji otac! Gospod neka nam te čuva! Srećan rođendan, ljubavi! Vole te Jakov i mama! – napisala je Seka na Fejsbuku uz porodičnu fotografiju.

Kurir
Foto: Instagram/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter