Izvor: ALO
08.09.2021 u 14:51
0

SNIMAK S VENČANJA KAĆE I GOBELJE TERA SUZE NA OČI: Pogledajte video dok mladenci izgovaraju sudbonisno “da”! (VIDEO)

Bilo je vrlo romantično

PROČITAJTE JOŠ: 

OTKRILA JE SVE DETALJE: Katarina Gruić progovorila o svadbi koju je skrivala od medija, a evo kad će biti venčanje za čak 650 zvanica!

Katarina Grujić i Marko Gobeljić u tajnosti su obavili venčanje, samo za najuži krug ljudi. Niko od predstavnika medija nije bio prisutan, ali njihov magičan trenutak svakako je ostao zabeležen. 

 

Sada su odlučili da sa fanovima podele delić atmosfere sa venčanja, a snimak koji možete pogledati iznad teksta, toliko je emotivan da će molo ko ostati ravnodušan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter