Izvor: KURIR/SCANDAL
23.08.2022 u 10:55
0

ŠTA SE DEŠAVA U PRIJINOM I FILIPOVOM DOMU?! Šuška se o njihovom razvodu, a evo šta je PRAVA ISTINA i koji PROBLEM imaju!

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre četiri godine uplovili su u bračne vode, a često se šuška o njihovom razvodu.

Kako kruže gradske priče, Prija je sebi kupila stan u Beogradu i seli se sa sinom. S druge strane, izvor blizak Živojinovićima kaže da su koleginice ljubomorne na Aleksandru, pa joj smeštaju takve priče.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

– Ne znam tačno šta je istina, ali na Priju su ljubomorne mnoge koleginice. Naravno da i oni, kao i svi, imaju trzavice u braku, ali mislim da su daleko od razvoda. Jedini problem je što ona trenutno previše radi, pa zbog toga ne stiže da viđa sina, kojeg obožava – kaže izvor za „Scandal“, pa objašnjava kako je skoro Prijovićka psihički pukla pošto joj je sin nedostajao:

– Nedavno je plakala jer joj je sin, dok su sedeli u jednom restoranu, rekao: „Mama, molim te nemoj da ideš“, a baš tada je krenula na unapred zakazanu šestodnevnu turneju. To je jedino što ju muči, a s Filipom nema problema. Ne znam da je kupila stan, znam da ima onaj jedan u Vojvode Stepe, u kom je živela pre udaje.

Podsećamo, Aleksandra i Filip sada i poslovno sarađuju, pa joj je tako on radio i pisao pesme sa novog albuma.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter