Izvor: srbijadanas
13.07.2021 u 21:58
0

SVI U ŠOKU! Marina se javno obratila Darku Laziću? (FOTO)

Drama između Marine Gagić i Darka Lazića puni stupce novina i kako izgleda ne vidi joj se kraja.

VAŽNO:

(VIDEO) ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Kisić: Imano oružje za pobedu nad virusom – VAKCINE!

PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČILA: Vlada ostaje posvećena bezbednosti i zaštiti novinara

SPC sutra obeležava praznik posvećen Kozmi i Damjanu, u narodu poznat kao Vrači

Dok Lazić priča o selidbi i novoj devojci, Marina se bavi obavezama oko sina Alekseja i s vremena na vreme objavi nešto na svom Instagram profilu, što mnoge asocira na pevača.

Tako se i ovog puta oglasila, a mnogi su prepoznali da je objava upućena lično Laziću.

Iako se pričalo da je Gagićeva insistirala na pomirenju, što je ona demantovala, bivša pevačeva verenica izgleda ne može da se pomiri sa činjenicom da je Darko tako lako zamenio.

– Mila, sreća je kraj onog što će ti kafe kuvati, a ne sa onim što će put oko sveta obećati – napisala je Marina, a mnogi naslućuju na koga i šta se odnosi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter