Izvor: ALO
11.07.2022 u 07:34
0

TELO ZA DESETKU! Vesna Đogani uživa na odmoru, a njene fotografije u mini kupaćem oduzimaju dah (FOTO)

Prava bomba

Vesna i Đole Đogani već nekoliko dana uživaju na letovanju na kojem im društvo prave i deca, a pevačica je iskoristila priliku da pokaže zmijsko telo, iako je već dobro poznato da je jedna od najzgodnijih na estradi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ISKRENA! Ruška Jakić otkrila kako preživljava sa 1.000 dinara

Vesna je u bikiniju istakla savršeno ravan i zategut stomak, vitke noge, ali je na snimku pokazala i zadnjicu, a zabavljala se sa ćerkom Laurom.

U jednom momentu ju je i ćerka slikala, pa se pohvalila fotografijom na storiju, a osim što je nedavno promenila frizuru i blajhanu kosu malo potamnila, to je sve što možemo primetiti, budući da Vesna izgleda kao vino – godine joj uopšte nisu neprijatelj!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter