Izvor:
20.09.2016 u 15:40
0

TO SAMO MOŽE VELIKI GOSPODIN: Evo šta je poklonio ŠABAN unuku za 18.rođendan!

Unuk pevača Šabana Šaulića, mladi fudbaler Luka Adžić proslavio je svoj 18. rođendan u društvu porodice i prijatelja, među kojima su bile mnogobrojne ličnosti iz svetra sporta i estrade.

Deda i baba su rešili, baš kao što je i običaj, da se otvori za ovaj veliki dan u životu njihovog unuka,pa su tako Goca i Šaban dali Luki 25.000 evra.

Luka je moj unuk prvenac, svi u porodici smo najslabiji na njega. Veoma sam radostan što u društvu prijatelja slavimo njegov rođendan. Ja sam mu na poklon dao kovertu, tako je sad moderno – rekao je Šaban a onda je njegova supruga Goca otkrila koji je za nju bio najemotivniji trenutak na slavlju:

Svom unuku sam poželela uspeh i na profesionalnom i na privatnom planu. Nisam mogla da zadržim suze kad je večeras prikazan film sa Lukinim slikama od rođenja pa do danas.

Slavlju je prisustvovalo mnogo poznatih među kojima su bili: Dara Bubamara, Ćazim Osmani, Saša Matić, kao i porodica Terzić.ž

Izvor:Kurir
Foto:Instagram/sabansaulic1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter