Izvor: KURIR
23.08.2022 u 11:59
0

ZAVRŠEN BIR FEST! Konstrakta pevala hiljadama fanova na Ušću: Na velikoj bini DRUŠTVO JOJ PRAVIO BRUSHALTER, a ovo nije UVEŽBALA!

Nakon obilnih padavina u toku prethodnog dana, sunce se izborilo sa oblacima i večeras je pred hiljadama fanova dobre muzike i piva održano veliko finale Bir festa na Ušću.

Glavna zvezda bila je Ana Đurić Konstrakta, koja je pre nekoliko dana obišla lokaciju festivala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

tanjug tara radovanovicŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

– Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice. Bočno ovo su sve ekrani? Ovo je impozantno, nikad veće! – oduševila se Konstrakta i najavila da će u nastup uključiti i rekvizite, te da na Ušće dolazi sa svojim bendom Zemlja gruva.

– Samo još nisam navežbala kako da bacim peškire u publiku, ja zamahnem, on padne tu – nasmejala je Konstrakta sve prisutne.

tanjug tara radovanovicNa sceni je bilo peškira, ali i brushaltera. Publika je Anu dočekala gromoglasnim aplauzom, a ona im je uzvratila sjajnim programom.

Posle nje svirao je bend Sanšajn, a festival je zatvorio sastav I-plej. Bir fest ove godine posetilo je gotovo 250.000 ljudi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter