Izvor: Alo.rs
27.02.2024 u 21:23
0

BUKTI RAT BRESKVICE I KONSTRAKTE! Pevačice se žestoko sukobile, sevaju varnice pred sam početak takmičenja!

Pevačica oko koje se podigla najveća pompa na ovogodišnjem takmičenju za PZE dotakla se Konstrakte pa rekla svoj sud

Pop-folk pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se takmiči na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju, iznela je svoje mišljenje o  Ani Đurić Konstrakti, o čemu ne prestaje da se priča.

Breskvica je izjavila da Konstraktina pesma na Evrovizji pre dve godine nije predstavljala Srbiju, a onda je objasnila šta je zapravo htela reći.

-Kad sam čula moju pesmu, u glavi mi je samo bila naša zemlja. Zato sad idem na takmičenje. Pesma mora da bude srpska, da ima srpska obeležja, da l’ tekstualno, da l’ muzikom, moraš da pokažeš svoju zemlju! Moja pesma ima taj neki vajb srpski – rekla je Breskvica, koja smatra da Konstrakta nikako nije pravi izbor za Evroviziju

-Samo moja pesma i pesma od Teya Dore bi trebalo da predstavljaju našu zemlju, te pesme predstavljaju Srbiju, to je pravo… To je neko moje mišljenje. Konstraktina pesma je sa forom. Srbi su posebni i to treba da se pokaže. Imamo poseban zvuk, nebeski narod… – dodala je Breskvica za Zed TV.

PESMA ZA EVROVIZIJU 2024: Evo kada se emituje, ko učestvuje i gde je možete gledati!

Podsetimo, Breskvica i Konstrakta se ove nedelje takmiče na Pesmi za Evroviziju, gde će pokušati da obezbede odlazak na takmičenje u Malme, a večeras je prvo polufinale.

Breskvica će se pedstaviti večeras, a Konstrakta prekosutra u drugom polufinali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter