Izvor: Objektiv
18.12.2020 u 22:34
0

ŽENA OD SULTANA PRETUČENA: Dečko joj je uvrtao ruku, a onda je odvukao do TUŠ KABINE!

Tijanina drugarica ispričala detalje nasilja nad Tijanom Milentijević

“Žena od sultana” kako je zovu, odnosno pevačica Tijana Milentijević pretrpela je nasilje od dečka M.K kako se piše, zbog njegove ljubomore.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KOKAIN U DUNAVU: Osuđeni Srbi koji su učestvovali u filmskom švercu droge vredne 600 MILIONA EVRA po nalogu „ŠEIKA“

JEZIVO U PROKUPLJU: Izgorela NOVOGODIŠNJA dekoracija

SELAKOVIĆ: Mađarska će nastaviti da podržava Srbiju na EU putu

PUTEVI SRBIJE: Putevi prohodni bez snega! OPREZ ZBOG MAGLE!

Njen partner, s kojim je bila godinu dana, a kojeg je prijavila policiji, nasrnuo je fizički na nju nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone. Prebacivao joj je, saznajemo od jednog njenog prijatelja, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a sporan je bio i pevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter