Izvor: TELEGRAF.RS
13.09.2023 u 12:53
0

„ZA OVO SE ŽIVI“: Danicu Crnogorčević bez daha ostavile scene dok se na slavlju orilo „Veseli se srpski rode“ (VIDEO)

Jedna od pesama koju su i srebrni košarkaši i Nole uglas pevali jeste i „Veseli se srpski rode“ koju izvodi Danica Crnogorčević.

Košarkašima Srbije i Novaku Đokoviću sinoć je upriličen doček na legendarnom balkonu Skupštine grada, gde se godinama dočekuju najbolji sportisti Srbije posle velikih uspeha.

Oni su se zahvalili ljudima koji su došli da ih pozdrave i održali su govor, nakon čega su se veselili i slavili uz patriotske pesme.

Jedna od pesama koju su i srebrni košarkaši i Nole uglas pevali jeste i „Veseli se srpski rode“ koju izvodi Danica Crnogorčević.

CECA BLISTALA NA SLAVLJU KOŠARKAŠA, PLAKALA ZBOG NOVAKA I BORIŠE: „Meni je čast biti među najboljima

Kada je videla ovu scenu, i sama pevačica se oduševila, pa je ovaj emotivni snimak podelila na Instagramu.

– Idemo! Beskrajno hvala na prelepim slikama i nezaboravnim emocijama! Za ovo se živi! – napisala je ona.

Njeni pratioci bili su oduševljeni ovim snimkom, a mnogi su i zahvalili Danici na ovako lepoj pesmi.

Podsetimo, košarkaši su osvojili srebro na Mundobasketu, dok je Đoković osvojio US Open i došao do 24. Grend slem titule.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter