Izvor: MONDO
04.09.2023 u 13:42
1

ŽIVOTNA DRAMA MARKA JARIĆA – ZAROBLJEN U AMERICI! Srpski košarkaš se oglasio, otkrio ŠTA SE DEŠAVA i u kakvom je stanju!

Marko Jarić se oglasio nakon što je u svim stranim i domaćim medijima odjeknula vest o paklu koji se dogodio na festivalu u Nevadi.

Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić proživljava pravu dramu u Nevadi. Nekadašnji NBA as i reprezentativac Srbije se našao u regiji koju se zahvatile nezapamćene vremenske nepogode.

OGLASIO SE SELEKTOR PRED ČETVRTFINALE MUNDOBASKETA: „I oni imaju slabosti, nema perfektne ekipe“

Marko Jarić bio je jedan od posetilaca čuvenog muzičkog festivala „Burning Man“ koji se u Nevadi održava svake godine, ali je ovog puta ljubitelje ovog događaja zadesio pravi pakao. Jake kiše ruinirale su mesto na kom se festival održavao i pretvorile ga u blatnjavu jamu.

Marko jarić instagram/prinscreen

Organizatori su zbog toga morali da evakuišu više od 73.000 učesnika sa lica mesta u sklonište, među kojima se našao i srpski košarkaš. Jarić se u jeku ovih vesti oglasio na svom Instagram profilu i obavestio svoje pratioce da je na sigurnom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŽIVOTNA DRAMA MARKA JARIĆA – ZAROBLJEN U AMERICI! Srpski košarkaš se oglasio, otkrio ŠTA SE DEŠAVA i u kakvom je stanju!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter