Izvor: Kurir.rs
04.09.2023 u 13:24
0

„KAKO ĆU JA TO DA DRŽIM U RUKAMA?“ Aleksandra Mladenović otkrila o čemu je maštala kao dete i kad planira DA POSTANE MAJKA

Aleksandra Mladenović radi punom parom, što pokazuje njen novi album.

Pevačica je otkrila da li je neka od novih pesama autobiografska – ali i šta je maštala pre nego što je postala pevačica i da li bi se ostvarila u ulozi majke.

– Nož u leđa je moja autobiografska pesma. Kad sam čula pesmu, odmah sam je uzela. Ima i drugih koji prate moj život – iskrena je Aleksandra.

Otkrila je i šta je maštala još kao dete.

ŽENA POZNATOG PEVAČA ISKRENO GOVORILA O NAJVEĆOJ ŽIVOTNO TRAGEDIJI: „Htela sam da mu rodim dete makar UMRLA“

– Sanjala sam dok sam stajala na terasi kao mala da držim koncert i volela bih da mi se taj san ostvari u Nišu – rekla je.

A na pitanje mašta li i da postane majka, Mladenović je rekla:

– Ne zna se to nikad, trenutno nemam muškarca (smeh), ali kad se to dogodi, svakako da ću biti spremna. Sećam se kad sam bila s mamom i videla neku bebu, samo pitala kako ću ja to da držim u rukama – otkrila je Aleksandra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter