Izvor: Srbija.rs
04.09.2023 u 11:46
0

ŽENA POZNATOG PEVAČA ISKRENO GOVORILA O NAJVEĆOJ ŽIVOTNO TRAGEDIJI: „Htela sam da mu rodim dete makar UMRLA“

Marija Bulat, supruga Marka Bulata godinama se bori sa veoma teškom bolešću, a sada je sve zabrinula njena fotografija iz bolnice na kojoj je ona u invalidskim kolicima.

Marija se obratila i emotivnim rečima, a pre nekoliko godina je govorila o svojoj borbi za zdravlje i želji da sa svojim suprugom dobije decu.

Marija je uvek otvoreno govorila o svojoj borbi. Ona je jednom prilikom otkrila da je bila spremna na sve, samo da svom suprugu podari decu, bez obzira na njeno stanje.

– Ja jedva imam 50 kilograma. On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete – pričala je.

MARKO BULAT POVUKAO TUŽBU PROTIV ŽENE: Marija Bulat otkrila detalje SVAĐE, i dalje važi ZABRANA PRILASKA, a evo kako FUNKCIONIŠU

– Terapije ću morati doživotno da primam, imam dosta dijagnoza, mogla bih da vam slikam sve i da vam prosledim, ali hajde da ne pričamo o tome. Tri porođaja su učinila svoje, savetovala bih sve žene da se redovno pregledaju. Imam probelem sa linfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće.

O stanju svoje supruge govorio je i sam pevač:

– Ustanovljeno joj je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina. Znači, saznanje da imaš tako nešto… – rekao je Marko.

Inače, vaskulitis je ozbiljna autoimuna bolest koja može mnogo da naruši kvalitet svakodnevnog života.

U pitanju je bolest krvnih sudova i podrazumeva upalu, inflamaciju krvnog suda, koja je nekada praćena i umiranjem ćelija. Može biti veoma opasna, jer organi i tkiva ne dobijaju dovoljne količine krvi. U najtežim vidovima dolazi do oštećenja, koja nekada zahtevaju i amputaciju ekstremiteta. Kako stručnjaci naglašavaju, nema još leka za ovu autoimunu bolest, ali zdrave životne navike i prestanak pušenja mogu biti od velikog značaja u procesu držanja vaskulitisa pod kontrolom.

Lečenje različitih vrsta vaskulitisa zavisi od težine simptoma bolesti i stepena zahvaćenosti organa. Cilj je da se u najkraćem roku prekine zapaljenje i postigne dobra kontrola oboljenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter