Izvor: Kurir.rs
06.08.2023 u 14:14
0

5 STRAVIČNIH ČINJENICA O MASOVNOM UBICI: Mračna i bizarna prošlost monstruma iz Mladenovca

Mladić U. B. (21) iz sela Dubona kod Mladenovca 4. maja počinio je masovno ubistvo u svom, ali u susednom selu Malo Orašje. On je kobne večeri hicima iz kalašnjikova ubio devetoro mladih ljudi, a njih 13 rani, a ni jednu žrtvu nije poznavao.

SLUČAJ „MLADENOVAC“: Slagala da je trudna KAKO BI JE MONSTRUM POŠTEDEO, pretio njoj i taksisti BOMBOM

U. B. je uhapšen nekoliko sati kasnije, posle policijske potere, 5. maja ujutru u kokošinjcu na imanju svog ujaka u okolini Kragujevca. Porodice žrtava, ali i svi meštani dva sela kod Mladenovca i Smedereva već tri meseca se pitaju zbog čega je U. B. potegao oružje i pobio tolike ljude.

– On se od hapšenja nalazi u pritvoru u Smederevu. Nakratko je bio prebačen u Specijalnu zatvorku bolnicu u Beogradu radi psihijatrijskog veštačenja, ali je potom vraćen u smederevski pritvor. Čim je vraćen on je ponovo ispoljio agresiju. Naime, napao je svog cimera iz ćelije i nalupao mu šamare jer mu je, navodno, smetalo to što pritvorenij hrče – kaže izvor.

Da U. B. ima lošu narav njegovi susedi primećivali su i ranije, a kako su posle nezapamćenog zločina za koji se tereti ovaj mladić, imao je problema sa policijom, ali i meštanima.

– On je ranije ubijao pse po selu, vezivao ih i ubijao ih. Ne znamo zašto je zlostavljao životinje, ali nama je to bilo neshvatljivo. Videlo se da dečko nije normalan – ispričali su ranije meštani sela Dubona.

Prema njihovim rečima U. B. je bio bahat i nasilan. – Divljao je motorom po selu, a jednom je pretio da će da nas pogazi. Tukao se sa mladićima, a jednom je izudarao dedu od 70 godina, komšiju. Čovek je tada imao masince ispod oka – ispričali su meštani.

– Jednom je hapšen zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Naime, motorom je oborio policajca koji je pokušao da ga zaustavi. Hapšen je i zbog krađe i nasilničkog ponašanja – podsetio je izvor i dodao da uprkos hapšenjima i krivičnim prijava on nije bio osuđivan.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter