Izvor: kurir
16.01.2021 u 06:56
0

APELACIONI SUD POTVRDIO: Za ubistvo na Voždovcu 15 godina zatvora za bivšu CRVENU BERETKU

Predrag Dangubić (49), bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije, osuđen je pravosnažno na 15 godina zatvora zbog toga što je 1. juna 2018. godine na Voždovcu ubio Radovana Laketića (37) iz Pljevalja. Kako je potvrđeno presudom Apelacionog suda, Dangubić je kobne noći, Laketića sačekao u blizini zgrade u kojoj je pokojni stanovao i kada je on izašao iz svoga automboila prišao s leđa i iz automoatskog pištolja ispalio više hitaca u njega.

– Kada je oštećeni povijen pokušao da pobegne, nastavio je da se kreće ka njemu i da puca, a kada je Laketić pao pored drveta pored parkinga, prišao je i ispalio mu projektil u glavu – navodi se u presudi koju je potvrdio Apelacioni sud.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

Fajzer će smanjiti isporuke vakcije za Evropu

U Vladi CG završen sastanak sa Ðukanovićem

POVODOM MASOVNE VAKCINACIJE ODRŽAN SASTANAK: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

EVROPSKA UNIJA PRETI BOSNI: Situacija sa migrantima je neprihvatljiva!

Na presudu su se, kako je potvrdio Apelacioni sud, žalili i tužilaštvo i osuđeni ali su sve žalbe odbijene i presuda je potvrđena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter