Izvor: informer
08.03.2022 u 09:14
0

AUTO NALETEO NA AUTOBUS: Vozač preminuo u obrenovačkoj bolnici

Vozač automobila koji je se sudario sa autobusom u Obrenovcu preminuo u bolnici ubrzo nakon prijema.

B.S (82) preminuo je u VMA od povreda koje je zadobio u saobraćajnon nezgodi koja se dogodila u Obrenovcu kada su se sudarili automobil i autobus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako nezvanično saznaju mediji saobraćajna nezgoda dogodila je se juče oko 10 sati u Ulici kralja Aleksandra Prvog, kada je se automobil kojim je upravljao B.S. sudario sa autobusom. 

U vozilu na mestu suvozača bila je, kako se pretpostavlja njegova supruga koja je takođe teško povređena. Nakon nezgode na terenu je bila ekipa HItne pomoći, koja je povređene supružnike prevezla u VMA. B.S. je ubrzo nakon prijema preminuo. 

Još uvek nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće. Međutim, policija je obavila uviđaj te će se detalji nezgode utvrditi naknadno. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter