Izvor: Happy BSc Portal/Alo.rs
23.01.2024 u 22:45
0

BAGER TEŠKO POVREDIO MUŠKARCA: Užas u Kikindi

Muškarac iz Kikinde, star 48 godina, primljen je večeras u Opštu bolnicu u tom gradu sa teškim telesnim povredama koje je zadobio kada ga je priklještila kašika od bagera.

Muškarac ima povrede grudnog koša i sa mesta nesreće u bolnicu ga je, u besvesnom stanju, prevezla Hitna služba. Nakon urgentnog pregleda i dijagnostike, povređeni čovek smešten je na Odeljenje intezivne nege.

OSUMNJIČEN DA JE MUŠKARCU POLOMIO LOBANJU: Uhapšen radnik obezbeđenja sa Novog Beograda

U policiji u Kikindi su potvrdili za „Novosti“ da se nezgoda dogodila rano večeras, u Ulici Ive Lole Ribara u Kikindi, ali da još nisu poznate okolnosti pod kojima je čovek teško ppovređen, jer uviđaj još nije završen. Još nije utvrđeno ni kako je došlo do ove nesreće i kako je građevinska mašina nagnječila muškarca.

Prema nepotvrđenim informacijama, nezgoda se, navodno, dogodila ispred kuće povređenog čoveka, a ima indicija da je baš on vlasnik bagera. Više detalja će, ipak, biti poznati tek kada se uviđaj završi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter