Izvor:
28.05.2017 u 03:34
0

BIVŠI DEČKO GOCE BOŽINOVSKE O OSUMNJIČENOM ZA NJEGOVO RANJAVANJE: Muškarac koji me ranio ne liči mi na Cvijetića!

Nisam ja bio meta tog dana 2012. godine. Ko god da je pucao gađao je kuću Aleksandra Gajića. Mene je pogodio rikošet i teško povredio. Gledao sam kasnije snimak tog napada automatom. Čovek koji je tada otvorio vatru ne liči mi na ovog što je uhapšen. Ali, ko zna možda je i on!

Ovako je Nebojša Tubić (57) poznatiji kao Žabac prokomentarisao hapšenje Gorana Cvijetića (41), osumnjičenog da ga je tog 9. maja pre pet godina teško ranio u bašti picerije “Aleksandar” u Novom Sadu.

– Ne poznajem Cvijetića – navodi Tubić. – Niko me proteklih godina iz policije nije zvao da mi kaže na koga sumnjaju i kako teče istraga. Znam da nisu hteli mene da ubiju. Ali, eto desilo se. Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Za stolom za kojim je sedeo Tubić bili su i vlasnik picerije Aleksandar Gajić, inače sin Vojislava Gajića, vlasnika najveće novosadske građevinske kompanije “Aleksandar gradnja”, Bojan Matijević, sin vlasnika mesne industrije “Matijević”, i Darko Ćorović, vlasnik “Obuće Metro”. Od 14 ispaljenih metaka, jedan je pogodio Tubića.

– Mene je metak tada pogodio u glavu, ali sam nekako bio svestan – kaže Tubić. – Bio je prostrel, pa me možda i to spaslo. Prebacili su me u Klinički centar Vojvodine gde su me i operisali. Bio sam danima između života i smrti. Imao sam sreće i preživeo.

Policija je tada, na osnovu izjava svedoka, opisala napadača kao mladića od oko 25 godina, obučenog u crnu trenerku i sa tamnim pecaroškim šeširom na glavi. Posle pucanja iz automata pešice je zamakao u jednu od sporednih ulica.

Policija je pre nekoliko dana saopštila da se Cvijetić sumnjiči za oružani napad na Tubića, ali i da je podmetnuo ručnu bombu ispod parkiranog automobila tadašnjeg direktora JP “Urbanizam” Tomislava Bokana 27. juna 2013. godine. Tada je lakše povređeno dvoje slučajnih prolaznika, a oštećeno je desetak parkiranih vozila.

Cvijetić prekjuče kod tužioca nije želeo da odgovara na ove sumnje, već je rekao da je povređen tokom otmice i da će o tome naknadno da priča. Njega su u protekli ponedeljak uveče u novosadskom naselju Detelinara pokušali da kidnapuju Nenad Stević i Božidar Bosnić, ali ih je u tom naumu sprečila policija.

Navodno, u trenutku hapšenja Stević je uzvikivao: “To je ubica, to je ubica.” Prema nezvaničnim saznanjima Stević je uveren da je Cvijetić pucao u njegovu devojku Teodoru Kaćanski i ubio je.

– Stević misli da je Cvijetića unajmio suparnički klan i da je on bio meta, a ne Teodora, te da je došlo do greške – kaže izvor blizak istrazi. – Sumnjaju i da je Stević pucao na Nika Uskokovića. Videćemo da li on i Bosnić imaju dokaze i kakve. Dosta su zanimljivu priču ispričali kod tužioca.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter