Izvor:
04.06.2019 u 09:42
0

BRAČNI PAR IZ KRAGUJEVCA: Uhapšeni osumnjičeni za krađu nadgrobnih ploča i lajsni!

Kragujevačka policija uhapsila je bračni par iz Aranđelovca i njihovog saradnika zbog sumnje da su tokom 2018. i 2019. godine u Aranđelovcu, Topoli, Mladenovcu i Sopotu krali ploče i lajsne sa nadgrobnih spomenika, a zatim ih prodavali i ugrađivali na grobnim mestima u Beogradu.

U saospstenju MUP-a se precizira da su uhapšeni S.V. (56) i njegova supruga V.V. (54), kao i M. L. (56) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili čak 20 krivičnih dela "krađa i povrede groba".

Policija je u teretnom vozilu S.V. pronašla više predmeta za koje se sumnja da su ukradeni sa groblja u okolini Aranđelovca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu, navodi policija.

Izvor:Tanjug
Foto: blogs.lawyers.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter