Izvor: kurir
17.04.2022 u 14:50
0

BRANIO SE ĆUTANJEM: Ubica žene u Titelu zanemeo pred tužiocem! ODREĐEN MU PRITVOR

Petru B. (60) iz Loka, kod Titela, nakon saslušanja kod tužioca i sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, određen je pritvor do 30 dana, zbog krivičnog dela ubistva Snežane P. (59).

Pritvor mu je određen zbog mogućnosti uticaja na svedoke, opasnosti da bi mogao da ponovi krivičnog dela i zbog uznemiravanja javnosti – saznajemo u novosadsom Višem sudu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako nezvanično saznajemo, Petar je zanemeo kod tužioca i sudije, branio se ćutanjem.

Detalji STRAVIČNOG ubistva kod Titela: Gosti se otimali oko pištolja, METAK opalio i pogodio konobaricu

Podsetimo, nesrećna žena Snežana radila je kao konobarica u jedinoj kafani u Loku. Nesreća se dogodila u petak, oko 21.30 časova.

– U kafani je bilo gostiju, a osumnjičeni Petar je sa svima ulazio u sukob, bio je pod dejstvom alkohola. Sve goste je provocirao. U jednom trenutku, sa jednim gostom je ušao i u fizički obračunu. Čak su izašli ispred kafane i rvali se. Inače, oštećena je nekada bila u vezi sa ubicom, ali su to na miran način prekinuli. Kada je došlo do tuče ubice i tog gosta, Snežana je izašla i povukla tog gosta da se vrati u lokal. Kada se taj gost okrenuo i ušao unutra, Petar je izvadio pištolj, a drugi gost je to video i pokušao da mu oduzme. Međutim, on je opalio jedan metak, koji je na nesreću završio u nesrećnu ženu, koja uopšte nije bila blizu njih, pogodivši je u levu stranu grudi. Žena je na licu mesta preminula – kaže izvor.

Ubica Petar, bacio je pištolj i izašao iz kafane i otrčao.

– Policija ga je zatekla na ulici, na autobuskom stajalištu. Nije se opirao hapšenju. Policija je, pretresom stana osumnjičenog pronašla manju količinu municije, 25 metaka, zbog čega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija – dodaje naš sagovornik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter