Izvor: Alo.rs
15.06.2023 u 14:59
0

SEKIROM UBIO STRICA PA LEŠ SAKRIO U ŠAHT: Bratanac ostaje iza rešetaka zbog svirepog zločina

Apelacioni sud u Novom Sadu produžio je pritvor S. I. (21) iz Srpskog Miletića kod Odžaka, koji se tereti da je sekirom usmrtio svog strica Branka Ilića (63) u januaru ove godine pa njegovo telo sakrio u šaht pored kuće u kojoj su zajedno živeli.

Policija je 4. februara uhapsila S. I. zbog sumnje da je na svirep način ubio strica, čiji je nestanak prijavljen 3. februara, a telo pronađeno tek 11 dana kasnije.

GESTAPOVSKI METOD: Milunu Milenkoviću pritvor od 30 dana, optužen za TERORIZAM

Veruje se da je bratanac počinio zločin još u januaru. Posle jezivog otkrića, šokirani žitelji Srpskog Miletića su ispričali da ne pamte da se ikada dogodilo tako nešto u njihovom mestu.

Prema rečima meštana, telo nesrećnog Branka je pronađeno u šahtu, na međi između komšijske kuće i kuće u kojoj je stanovao sa S. I., koji ga je usmrtio sekirom i potom njegovo telo umotao i ubacio u šaht.

– Ne mogu da poverujem da je digao ruku na Branka, koji ga je prihvatio kao svoje dete nakon što su mu roditelji umrli. Dao mu je da stanuje na spratu kuće, a on je živeo u prizemlju. Zastrašujuća je činjenica da je, nakon što je prijavljen nestanak nesrećnog čoveka, S. I. aktivno učestvovao u potrazi za njim. Govorio je da je izašao da prošeta i da ga od tada nije video – ispričale su komšije.

Ne mali broj njih, ipak, nije bio iznenađen kada je mladić uhapšen, jer je i ranije bio sklon alkoholu i drogama i u selu poznat po krađama. Za razliku od njega, meštani za Branka imaju samo reči hvale.

– Pomagao je svima u selu. Ništa mu nije bilo teško, iako je bio bolešljiv – ispričao je jedan od poznanika ubijenog.

Branko Ilić je bio nezaposlen i siromašan, te njegovi sugrađani koristoljublje odbacuju kao motiv ovog stravičnog ubistva. Pretpostavljaju da se zločin dogodio u svađi, a ne isključuju ni mogućnost da je u tom trenutku osumnjičeni bratanac bio pijan ili drogiran, a možda i jedno i drugo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter