Izvor: Tanjug
06.02.2021 u 16:22
0

CRNO IM SE PIŠE: Belivuku i Miljkoviću preti DOŽIVOTNA ROBIJA, sumnjiče se za UBISTVA I OTMICE

Veljko Belivuk i Marko Miljković sumnjiče se za tri krivična dela teško ubistvo, pored zločinačkog udruživanja i trgovine drogom.

Ne propustite:

BRNABIĆ: Drugi od nas uče kako da efikasno organizuju imunizaciju (VIDEO)

VUČIC SUTRA u poseti kasarni u Pančevu

PREDSEDNIK SKUPŠTINSKOG ODBORA ZA KOSOVO I METOHIJU: Bez promene stava Prištine ne očekujem napredak u dijalogu

ZLOČIN NA ZLOČIN Neverovatna ispovest najpoznatijeg srpskog robijaša u „IZA BRAVE“ (VEČERAS U 20.50)

Osim njih dvojice,  za jedno teško ubistvo terete se i osobe sa inicijalima V. V. i V. D, za drugo i N.L, V. D. i M. B, a za treće i D. T, V. G. i M. A, navodi se u saopštenju Višeg suda.

Imena žrtava još nisu zvanično saopštena ni iz suda ni iz tužilaštva. U zavisnosti kada su krivična dela izvršena, preti im ili kazna 40 godina zatvora ili doživotni zatvor, koji može da se izriče za dela izvršena od 1. decembra 2019. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter