Izvor: Kurir.rs
17.08.2020 u 13:41
0

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD BANATSKOG KARAĐORĐEVA: Autom se zakucao u traktorsku prikolicu, traktor se prevrnuo, vozač nastradao

M.V. (68) iz Česterega kod Žitišta, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se kod Banatskog Karađorđeva.

Sudar se dogodio u nedelju uveče oko 22 sata i 30 minuta kad je putnički automobil, otpozadi, naleteo na traktorsku prikolicu:

SVE O SPORTU

NOVA WTA LISTA I PAD SRPSKIH TENISERKI: Barti na vrhu!

SRPSKI AS OSTAVLJA SVE BEZ TEKSTA: Trener grčke tinsireke KRIŠOM snimao Novaka (VIDEO)

NEOČEKIVANO! NEMA GA U TIMU CRNO-BELIH: Natho otkrio o čemu se radi!

– Od siline udara, traktor bez kabine se prevrnuo, pa je vozač M. V. ispao iz sedišta. Zadobio je teške telesne povreda, kojim je, nažalost, podlegao – prvi su rezultati istrage.

Telo poginulog traktoriste poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. Lakše telesne povrede zadobio je vozač putničkog automobila. Udes je preživeo i muškarac koji se u trenutku udesa nalazio u traktorskoj prikolici.

U cilju istrage, policija nije otkrila identitet povređenih učesnika u ovoj saobraćajnoj nesreći. Takve nesreće, nažalost, i na banatskim putevima nisu neuobičajene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter